Over ‘Den Elshorst’

‘Den Elshorst’ is eind jaren ’50 gebouwd als Kop- hals- rompboerderij. In 1989 is de voormalige koeienstal omgebouwd tot groepsaccommodatie. Inmiddels heeft ‘Den Elshorst’ veel ervaring met het ontvangen van gasten. Het bedrijf is steeds verder uitgegroeid en biedt gasten allerlei vormen van dag- en verblijfsrecreatie. Thea en Ben heten u hierbij van harte welkom!
 
Voor Thea en Ben staat gastvrijheid voorop. We zijn graag bereid gezelschappen persoonlijk van dienst te zijn. We helpen graag om onze gasten maatwerk te geven voor een bijzonder dagje uit of regelen een waardevol verblijf met één of meerdere overnachtingen. We zijn een kleinschalig bedrijf, daardoor zijn de mogelijkheden groot..

‘t landelijk leven in pure vorm

Voor gasten bieden we een unieke ervaring én leuke faciliteiten rondom onze boerderij. Bij ‘Den Elshorst’ voel, proef en ruik je de natuur in zijn puurste vorm.

Kracht van de eenvoud

De kracht van ‘Den Elshorst’ is de eenvoud. Genieten van het landelijk leven met veel natuur en ruimte in een gemoedelijke sfeer. We kunnen onze gasten op een passende wijze kennis laten maken met het echte leven op de boerderij, de weidevarkens en de plaggenhutten in een mooie omgeving.

Uniek

Wat u bij ‘Den Elshorst’ beleeft, heeft u niet al ergens anders meegemaakt. We doen aan scholing, volgen interessante ontwikkelingen op het gebied van streekproducteen, toerisme en recreatie. Wij proberen uniek te blijven door steeds vernieuwend te zijn.

Samenwerken

We werken veel samen met recreatieondernemers én boerenbedrijven uit de streek. Door samen te werken kunnen wij onze gasten vele bijzondere suggesties geven voor waardevolle unieke uitstapjes in en rondom de streek.

Wat gasten zeggen over ‘Den Elshorst’

Een mooi bedrijf met een nieuwe visie op hoe je varkens op een diervriendelijke, en bij hun natuur passende manier,kunt houden. Kleinschalig maar met een grote passie!”

Ward van Mieghem

Heel mooi huisje in een schitterende, ruime omgeving. Met een groep van 10 vrienden hier geweest, deze locatie is hier prima geschikt voor gebleken. Zeer goed contact met vriendelijke eigenaresse. Om het huisje is zeer veel ruimte wat allemaal gebruikt mag worden.

Sytse Bekker